måndag 8 november 2010

Tillbaka i verkligheten igen

Efter en långhelg (tors kväll till sön mitt på dan) hos svärmor och blivit lite bortskämd är jag tillbaka i verkligheten igen. Känns lite blandat faktiskt... skönt att vara hemma, men så är det allt på jobbet som måste tas tag i igen.

Helgen har varit härlig. I fredags åkte jag och maken och dottern till stan och handlade lite. Dottern behövde nya skidor och skridskor, så vi passade på med en rabattcheck jag fått... och fick allt till en bra peng. Så nu får det snöa om det vill så vi kan börja åka skidor, fast jag måste säga att för mig räcker det med den snö som föll i helgen.. det är bara lite vitt ute och det räcker gott för mig! I varje fall en månad till. Sen köpte jag lite kläder... i storlek MEDIUM.. oj så konstigt det kändes, men härligt samtidigt. Det känns så skönt att faktiskt kunna köpa vad jag vill utan att behöva tänka på storleken nu. Vi hade en mysig stund på stan tillsammans medan sonen var kvar hos farmor och farfar och hade minst lite mysigt!

Annars har det bara varit lugnt i helgen, vi såg två bra filmer, barnen träffade sin kusin och vi bara tog det lugnt.

Bestämde mig för i går att nu måste jag börja närma mig målet för min Cambridge-kur. Nu på slutet har jag varit lite mer trött än vanligt, varit mer hungrig än vanligt (det skulle ju gå över enligt konsulenten, men inte då.. inte på mig... drick mer vatten sa hon... men jag kan inte dricka mer än jag gör utan att ha en konstant "dropp" ställning med mig och dricka ur en slang). 10 kg till ska jag ta bort med hjälp av sopporna och sedan är det dags att gå kombinerat och börja introducera maten igen. Vore ju rent praktiskt bra att introducera mat innan jul också med tanke på att jag faktiskt vill kunna njuta, i lagom mängd, av den maten som vi ska servera till jul. Jag vill också så gärna komma igång med träningen nu så jag kan i varje fall ha börjat bygga upp konditionen när det blir dags för skidåkningen som jag börjar längta lite till nu. Jag måste ju orka rent mentalt också eller hur!? Det börjar bli lite jobbigt också att titta på när andra äter saker som jag vet är goda. Jag har ju faktiskt inte ätit mat (mer än 2 gånger) under dehär 12 veckorna. Om jag fortsätter som jag gjort så kommer jag vara klar med soppandet till 1 december, så 3 veckor till ska jag hålla ut! Det klarar jag... har jag klarat det såhär långt så ska jag klara det 3 veckor till!

Nu ska jag ta tag i dagens jobb och försöka vara ruskigt produktiv som jag brukar kunna vara när jag jobbar hemma. Ha en härlig, även om det är kallt (-14 i morse), måndag!

Inga kommentarer: