torsdag 23 september 2010

WOW... 15 kg minus på prick 5 veckor

Oj, så stolt jag är över mig själv nu... -15 kg idag! prick 5 veckor efter jag börjat med Cambridge. Det har varit lite tungt i veckan och jag har varit hungrig hela veckan, men det tror jag beror på förkylningen som jag dras med just nu. Idag känns det peppar peppar bättre, inte fullt så tät som jag var i går kväll. Skönt!

Jag var så trött i går kväll att jag inte orkade göra nästan något. Maken var och spelade golf så jag fixade middag till barnen, åt min soppa och sedan var det bara att spankulera iväg till bokbussen. Önskar verkligen att jag orkade läsa mer än jag gör, men det finns inte tid och plats för allt i livet, så är det bara.

Klänningen sydde jag på en liten stund och den är klar sånär som på fållen. Jag har klippt till den, men inte vikt och sytt upp den och sedan ska fodret nästas fast i fållen. Är nöjd med den själv. Ska fota den när den är helt klar, jag lovar att försöka hinna med det.

Var och försökte hitta något snyggt att ha på dagen när jag ska till Stockholm. Hittade en jättesnygg stickad lite längre tröja på Lindex, hade inte tid att prova där dock och gissa om jag blev besviken när den såg jättekonstig ut på mig. Den var oerhört urringad, så den nästan trillade ner på axeln. Men färgerna var jättesnygga. Hittade också en fin stickad tröja med sån där stor krage.

(bild lånad från Lindex hemsida)
Den såg lite konstig ut på mig dock, så jag har inte bestämt mig om jag ska behålla den. Men visst ser den fräsch ut?

Insåg att jag behöver nog ett par nya skor också. Har bara springskor just nu och det är inte så kul att ha till kjol!!! Hittade ett par ecco som var jättesnygga, men naturligtvis inte i min storlek. Fötterna verkar inte ha förlorat något ännu för där drar jag fortfarande 40. Men konsulenten sa ju att det tas uppifrån och ner, så fötterna är väl sist;-) Skulle gärna vilja ha stövlar, men det finns inte en chans att jag får igen dem över vaderna, så det är bara att glömma fortfarande. Jag provade igår.

Men det som var kul på Lindex var att jag nu kunde gå och titta bland tröjor på "vanliga" delen och inte på Generous... de tröjor som hände på Generous såg så stora och säckiga ut och jag har aldrig gillat det, även om jag inte har haft något val på länge. Byxor däremot får jag fortfarande lov att gå på Generous, men det ska bli ändring på det också!!!!!

I tisdags kväll städade jag ur garderoben och tog bort sådant som är för stort (det var lite), plockade fram sådant som jag kunde ha för några år sedan när jag faktiskt vägde runt 105-110 kg, som fortfarande såg fräscht ut, OCH kastade bort sådant jag inte använt på länge som jag inte längre klär i... Två säckar med kläder blev det som ska lämnas in på Myrornas i eftermiddag. SKÖNT!!! Men jag kan säga att det blev lite kvar! Till min glädje hittade jag två kjolar som jag verkligen tycker om som jag inte har kunnat ha på länge. En grå-svart rutig och en mörkt lila.. de ska jag slita på nu i höst så länge jag kan ha dem. Har en relativt ny jeanskjol också som är lite kortare i modellen som jag också tycker mycket om som jag ska ha mycket. Men lite sorgligt var det att kasta kläder jag tycker om, MEN jag får köpa nya favoriter. Ska dock försöka undvika att köpa allt för mycket, för fortsätter jag såhär så har jag snart växt ur dem ;-)

Måste fortsätta förberedelserna för morgondagens disputation OCH hinna jobba lite däremellan. Kom på igår att jag har för sjutton bara 2,5 veckor kvar tills jag ska på konferens i Uppsala och presentera mitt projekt OCH jag har inte hunnit någonstans på det!

Ha en bra dag!

3 kommentarer:

Jennike sa...

Wow Camilla!!! Vad du kämpar! Åh, så glad jag blir för din skull...Jag säger bara Heja, Heja! Det är ju så onödigt att bära på mer kilon än vad man behöver...lätt för mej att säga, som aldrig haft problem med vikten. Men jag beundrar dej, som tagit tag i vikten, låt nu tjurskallen vinna...och när du nått din önskevikt ska du unna dej en "gör om mej"...där du kan få tips och råd vad gäller kläder! Skulle själv vilja gå på det! Kramen

Bibbi sa...

Bara att grattulera! Du har varit djuriskt duktig :-)
Dock ganska angenäma problem när kläderna är för stor...;-P Tur du är duktig med symaskinen.
Bra att du även hittat "den stora boven" i matintaget.Lättare att ta itu med sen skulle jag tro. Det kommer ju faktiskt en tid efter sopporna... Men då ska du starta träningen, för ska det hålla är den viktig. Men jag måste säga jag beundrar din envishet och styrka i dessa soppor.
Ses i morgon/ Kram

Helen sa...

Åh, grattis!! Du är så duktig!! Jag blir såå avundsjuk. Jag skulle också behöva gå ner massor i vikt...

Hänger din hud med i viktminskningen? Man har ju sett bl.a på tv att vissa som går ner mycket i vikt kan få problem med överflödig hud.

Och va' roligt att kunna shoppa kläder på "normal"avdelningen.

Fortsatt lycka till, nu!

Många kramar!