fredag 10 juli 2009

Semester igen.... HÄRLIGT

Solen skiner, det regnar och är varmt... det är som sommar fast man helst vill vara inomhus idag. Vi har dock trotsat vädret och spelat golf en stund på morgonen. Barnen fick stanna hos farmor och farfar (de fick måla på stenar och sonen fick åka traktor till hans stora förtjusning). Det gick inte sååå bra att spela, men vi är på god väg att ta vårt officiella handikap i varje fall. Hoppas vi hinner/orkar spela mer golf under veckan som kommer. Tidningen lovar i varje fall härligt väder, hoppas det stämmer också.

Det blir nog en tur till Malå också (orienteringsklubben har en träff där med lite rolig orientering och samvaro) och så kanske en tur förbi Luleå (Teknikens hus) och upp till Haparanda och IKEA, men det får vi se.

Fotade lite i trädgården igår... Pionen blommar för fullt, så vacker och doftar så gott. Lite blåbär blir det också och hallon. Härligt med fin trädgård. Hoppas jag orkar fixa lite i den när vi kommer hemåt igen (men som nån kommenterade på mitt förra inlägg... semester är till för att vila och njuta och låta kroppen komma igen... SÅÅÅ riktigt!).




Så nu ska jag njuta av semestern och sommaren (barnen leker med farmor för fullt och där är jag inte välkommen så jag tror det blir soffan och en bra bok!)

1 kommentar:

Helen sa...

Ja, vädret har varit dåligt, ända fram till idag, lördag. Så härligt med sol och värme, igen!

Så ni kämpar på med golfen. Förstår att det inte är helt enkelt, det där.

De bästa barnvakterna brukar vara mor- och farföräldrarna. Inga andra har sådant tålamod och engagemang som dem!!

Så fina bilder du visade! Började längta efter blåbärspaj...

Ha en fortsatt trevlig semester!

Kram!