söndag 12 juli 2009

Golf idag igen...

Härligt med fint väder, även om morgonen bjöd på en hel del moln och lite regn (typ 100 droppar eller så). Vi började dagen med att trotsa vädret och åka och spela golf. Det kändes som det gick så oerhört dåligt för mig med 3 (!!!) droppar på ett och samma hål men till sist fick jag till ett par och sedan gick det lite bättre och jag slutade på totalt 15 poäng (vi strävar ju efter 18 poäng för att få handicap 36 och därmed kunna spela på vilken bana som helst). Det gick lite sämre för maken dock, tycker lite synd om honom eftersom han har lite svårt att få till svingen.

Därefter hade barnens faster kommit tillbaka till farmor och farfar plus att morbror som kom på besök, så alla barnen var hemma och vi åt en härligt, underbar grillad middag. Sedan introducerade vi spelet kubb för dottern (6 år) och hon tyckte det var jätteroligt så det lär vi få spela fler gånger.

Imorgon bär det nog av till IKEA ... (det verkar ju bli lite sämre väder imorgon så då passar det nog ganska bra att gå där och strosa.... tror att barnen skulle tycka Teknikens hus i Luleå också skulle vara kul, så vi passar på när vi ändå passerar)... vi har lite att handla (måste nog inköpa dendär takboxen som vi har funderat på tidigare... annars får vi nog inte hem alla grejer härifrån igen).


Simon, snart 2 år gammal (lite Abbisiner i honom så han är stor)


Alice, lite drygt 3 år gammal (älskar att leka med snören fortfarande).

Katterna är riktigt sura på oss... vi tog ju med dem (innekatter) hit och de får vara i sommarstugan och vara ifrån från gårdens katt... men usch så de tycker det är tråkigt. De springer mest och gömmer sig när vi kommer dit och surar riktigt. Samtidigt är det skönt för oss att slippa tänka på dem så mycket och ha dåligt samvete för att de är ensamma hemma i huset.

2 kommentarer:

Linda sa...

15p är ju jättebra, du närmar dig dina 18p med stormsteg. När du minst anar det. :-) Hoppas allt är bra och att ni har en skön semester!

Bibbi sa...

Ser att ni har det bara bra på er semester;-) Vi tar det lite lugnt i veckan, ev åker vi till Kvarnbyn å´besöker Boel och Anders i dag. På onsdag har vi 20 årig bröllopsdag<3 och torsdag ska vi på uppvaktining. Sen vet Gerhard inte om att han ska bli "kidnappad" på lördag. Det är Erika, Magnus,(just de, ert hus förra ägare) Lena och Roland(de som bodde där Peter och Suvvi bor)som hämtar oss för en tur till Lycksele och Diggeloo. Kul! Vet inte om det blir med eller utan husvagn... Ja, annars strosar vi på här hemma.
Hoppas det går bra för dig så du får ditt "caard" till alla banor. Måste kännas lite frusterande...
Förstår det är Ikea i Haparanda som hägrar.. Har inte varit dit, men det sägs vara fint. Shoppa loss ordentligt, ligger säkert en biltema i närheten som säljer takboxar...;-P
Ha det så gott å´krama om barnen från mig.
Kram Bibbi