lördag 20 juni 2009

Glad Midsommar... lite i efterskott


Åhh.. vilken härlig dag vi hade igår, även om det inte var så varmt som man hade önskat sig, men det var uppehåll, det var det viktigaste och solen tittade fram mer och mer ju mer dagen förlöpte.

Vi började dagen med att städa undan lite hemma och fixa, sedan gick vi till idrottsplatsen här i vår lilla by där det var traditionellt midsommarfirande med dans runt midsommarstången (vi missade det i år dock), diverse bollkastning, gissa gäddans vikt, ponnyridning och grillade hamburgare). Det är också traditionellt en auktion där behållningen går till idrottsföreningen. Det var mycket folk, inte bara från byn med omnejd, utan även folk från stan som åkte för auktionens skull. Kul!!!


Eftermiddagen spenderade vi hemma, med att fixa inför kvällen. Gästerna kom vid 4 och sedan grillade vi, drack och åt gott och barnen lekte hela kvällen helt friktionsfritt. Otroligt roligt att se 4 barn som leker så fint tillsammans och verkligen HAR roligt. Det blev sent i säng som det brukar bli på midsommar och idag har vi inte orkat göra särskilt mycket. Ikväll kommer grannarna hit och vi ska fira en av våra grannar som har gift sig för några veckor sedan, det ska bli trevligt, även om jag känner mig lite sliten efter igår.

Inga kommentarer: